top
Voor tijdelijke opvang van jonge moeders en begeleiding van de vaders, die ervoor kiezen het kindje (samen) te houden.

 | 


Waarom we het doen
- het gewone leven mag zegevieren! -
Een stevige basis voor moeder en kind biedt kansen voor de toekomst. Opleiding en werk zijn nodig voor een gezonde financiŽle situatie. Voldoende sociale vaardigheden zijn onmisbaar voor de toekomst. Voor jonge moeders worden die niet zomaar gevonden. Dat gaat niet vanzelf, dat moet je organiseren. Daar moet je voor kiezen!

Jonge moeders: Het leven biedt zulke mooie kansen, uitdagingen, bijzondere situaties!
Door moeilijkheden heen, kan je overwinningen behalen. Hoe dat loopt wordt in belangrijke mate wel door jou bepaald! Namelijk door de keuzes die jij maakt.

Kies voor het leven!
Choice 4 Life!

Het gewone leven mag zegevieren!

Onder dit motto bieden we opvang en begeleiding, vanuit een gezinssituatie. Hoe je met elkaar omgaat, hoe je elkaar lief hebt, hoe je met (jonge) kinderen in een gezin leeft, hoe je rekening houdt met de ander, hoe je conflicten oplost en complimenten en feedback geeft.

Je leert het allemaal door samenleven, samen te leren.
Vandaar: Choice 4 Life, (l)earn 2 be parent.
Of te wel: kies voor het leven, leer en verdien om ouder te zijn.

Goede start
Door begeleiding tot 2 jaar na de bevalling aan te bieden, krijg jij en de eventuele vader een goede gelegenheid om:
- balans te vinden in de zorg voor elkaar en jullie kindje;
- een opleiding af te ronden;
- werk te vinden;
- in financieel opzicht op eigen benen te staan.

Door onze persoonlijke benadering en een inhoudelijk sterk programma bieden wij jou een goede start na de periode van begeleiding.

Word nķ sponsor

Onze visie op goede en betaalbare zorg voor jongeren is erop gebaseerd dat de gastgezinnen niet van hun inkomen afhankelijk zijn van de zorg aan jongeren. Door een eigen basisinkomen te verwerven uit werk, ontstaat er in de basis een onafhankelijkheid qua financiŽn. Hierdoor is er de nodige vrijheid om op de juiste manier te komen tot een plaatsing (we vullen uiteindelijk geen bedden).

Jong moeder worden, is echter niet altijd een reden om een indicatie te krijgen voor (opvoed)ondersteuning of opvang. Een belangrijk deel van de geboden opvang wordt dan ook uit giften betaald of als dienst in natura, pro deo, geleverd.

Wij geven u graag de gelegenheid om met ons werk verbonden te zijn door een financiŽle gift of door inzet van uw professie. Als particulier, geloofsgemeenschap, bedrijf of instelling. We zijn door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften aan Stichting Choice 4 Life zijn onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting.


Alle rechten voorbehouden © 2020 Choice 4 Life  |